ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας εκτείνονται σε οικόπεδο 42 στρεμμάτων, που περιλαμβάνει κτίριο εργοστασίου με εμβαδόν 2,500 τ.μ., κτίριο γραφείων και αποθηκευτικούς χώρους.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου περιλαμβάνει σχιστήριο κοπής ογκομαρμάρων (τελάρο), λειαντική πλακών, φούρνο για την επιρητίνωση πλακών, μονόσυρμα, φρέζα και βιολογικό καθαρισμό.

Η ορθολογική εκμετάλλευση των ογκομαρμάρων και οι σύγχρονες τεχνικές κοπής και επεξεργασίας, επιτρέπουν στην Π. ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. να παράγει τελικά προϊόντα υψηλής ποιότητας με ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία.

Το 2018 είναι σε εξέλιξη επενδυτικό πρόγραμμα για την επέκταση των εγκαταστάσεων της επιχείρησης. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, και την αναμενόμενη αύξηση στην παραγωγή του λατομείου, η Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. θα υπερδιπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα. Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η ανέγερση κτιρίου εργοστασίου με εμβαδόν 3,500 τ.μ. ακριβώς δίπλα στο υπάρχον εργοστάσιο, το οποίο θα εξοπλιστεί με την αγορά και εγκατάσταση νέων και σύγχρονων μηχανημάτων, όπως τελάρο και αυτοματοποιημένη σειρά επιρητίνωσης πλακών μαρμάρου. Επίσης, θα επεκταθούν και τα γραφεία με την προσθήκη ενός ακόμη ορόφου.

Στο εργοστάσιο και στα γραφεία της εταιρείας απασχολούνται 25 άτομα.